QUÍ SOC

Hola!

Em dic Francesc Xavier Escandell,

sóc dissenyador gràfic i desenvolupador web.

Una intersecció d'idees, creativitat i tecnologia

Quí soc

Treballo amb clients increïbles als quals ajudo a resoldre els seus problemes comercials mitjançant el disseny, potenciant la seva marca amb produccions digitals d’alta gamma.

Aprofito les noves possibilitats, no per ensopegar, sinó per caminar amb determinació, per caminar amb passió i per desxifrar el desconegut i el conegut. Conegut és veure tot allò que hem vist i fet fins ara i desconegut és recórrer el camí que ningú ha fet abans.

Sóc curiós per naturalesa i com no sé a on em portarà el proper projecte, sempre em pregunto què es pot fer i que no s’ha fet abans, d’aquesta forma puc crear solucions tecnològicament avançades perquè puguis deixar la teva empremta en els altres.

M’apassiona el disseny, la tecnologia i l’intercanvi de coneixements per resoldre els desafiaments tècnics de cada projecte i verificar cada fase per crear experiències digitals i gràfiques d’alta qualitat.

habilitats OFFLINE

Disseny gràfic

IMATGE CORPORATIVA
75%
DISSENY I MAQUETACIÓ
85%
POST-IMPRESSIÓ
95%

Com a dissenyador gràfic busco la millor solució que s’adapti a les teves necessitats de comunicació visual, creant els materials gràfics i donar a conèixer els teus valors en cada projecte.

Donant forma a tot un conjunt d’elements, elaboro plantilles de maquetació, fulles d’estil per paràgrafs, caràcters i seccions en pàgines mestre, seleccionant la millor tipografia per mantenir la llegibilitat amb un disseny atractiu.

La meva feina no finalitza en el disseny, també realitzo els arts finals optimitzats, per portar a producció/impressió, controlant tot el procés de producció gràfica des del disseny inicial fins a la impressió final.

habilitats Online

Disseny WEB

HTML i CSS
75%
WORDPRESS
85%
WPO
85%

Amb un disseny original i l’ús del HTML5 i CSS3 semàntic amb etiquetes que aporten valor al contingut, aconsegueixo webs accessibles des de qualsevol plataforma, complint amb tots els estàndards de programació.

La meva feina no finalitza en el disseny, també realitzo els arts finals optimitzats, per portar a producció/impressió, controlant tot el procés de producció gràfica des del disseny inicial fins a la preimpressió i impressió final.

Optimitzo sistemes WordPress per millorar la seva velocitat, seguretat i posicionament.

habilitats FOTOGRAFIA

POSTPRODUCCIÓ

POSTPRODUCCIÓ DE PRODUCTES
90%
POSTPRODUCCIÓ DE MODA
85%
POSTPRODUCCIÓ PER PUBLICITAT
90%

La postproducció en fotografia de producte és fonamental per aportar valor i representar fidelment el producte al teu consumidor. M’encarrego del filetejat, ombres, reflexos, correccions de color, imperfeccions i molt més.

Edició digital amb resultats òptims i naturals. Des del retoc de la pell, estilismes, escenaris I entorns… L’objectiu és millorar la fotografia original i generar imatges que impactin donant sensació de desig.

Un pas més enllà a la producció per moda. Parlem de postproducció fotogràfica i retoc creatiu, amb tècniques avançades, per aconseguir atreure l’atenció de clients potencials i consumidors amb composicions realistes que marcaran la diferència.

Portfoli

projectes realitzats

22
26.09.2017

Hilltop

Hilltop
31
27.09.2017

World class

World class
29
27.09.2017

Mottestate

Mottestate
16
27.09.2017

Instrument

Instrument
14
07.11.2017

Sound

Sound
27
07.11.2017

Allasio

Allasio
27
07.11.2017

Alike More

Alike More
libero. id, dictum risus. venenatis Sed vel,