Smiling group of ethnically diverse professional businessmen and businesswomen
Marca personalNovembre 17, 2017

La meva empremta digital és la meva marca personal.

La teva marca personal és la petjada que deixes en els altres.

L’objectiu de la marca personal és ocupar un lloc privilegiat en la ment de la resta de persones, de tal manera que quan pensin en allò que millor saps fer, tu seràs la primera opció. Per això és essencial construir una marca guanyadora a través d’una estratègia associada al teu nom i els valors que representes.

Qualsevol pot construir la seva pròpia marca personal. Solament has d’unir la teva identitat personal amb les teves habilitats professionals per crear una història única.

Mitjançant el teu web de marca personal et diferenciaràs dels teus competidors. De fet, si hi ha dos professionals que ofereixen el mateix, sempre sortirà guanyant aquell que aquest millor posicionat. És aquí on es demostra la força de venda de la marca personal.

Una marca personal sòlida t’ajudarà a vendre a un preu superior i fins i tot escollir els clients amb els quals vols treballar.

Per vèncer com un professional i transmetre els teus valors, has de reforçar la teva imatge i treballar-la dia a dia. Tots volem ser reconeguts i valorats, però per aconseguir-ho, és necessari planificar i potenciar tot allò que et fa ser únic.

L’objectiu de la marca personal és ocupar un lloc privilegiat en la ment de la resta de persones. De tal manera que quan pensin en allò que millor saps fer, tu seràs la primera opció.

Group of young businesspeople with computer working together in a modern office.

Estàs preparat per treballar la teva marca personal i generar més beneficis?

No solament les empreses poden construir una marca. Per exemple, mitjançant les xarxes socials crear i tenir una marca personal s’ha convertit en una necessitat per posicionar-se.

La meva empremta digital és la meva marca personal. 1

En una època de competència extrema, saber mostrar els teus valors, coneixements i habilitats és essencial per diferenciar-se de la resta de professionals.
Per això cada detall explica, des de la forma que et presentes a les accions que realitzes.

Davant la saturació de professionals que hi ha al mercat, solament hi ha una forma de destacar… “La Marca Personal i el Màrqueting Personal”. De fet, si ets diferent dels altres i la teva imatge, filosofia i estratègia aquesta en sintonia, tu seràs el triat.

Si creus que t'ha sigut útil aquest artícle puntual?

0 / 5 0

Deixa una resposta

suscipit velit, id elementum id, sed Phasellus nunc felis