Smiling businesswoman sitting in an office talking on a cellphone
Marca personalNovembre 17, 2017

Com fer la meva pàgina de contacte

Molts professionals creuen que un formulari és suficient per a la seva pàgina de contacte i cometen un greu error. És necessari que guiïs al teu possible client a fer el pas per posar-se en contacte amb tu. La pàgina de contacte és fonamental per augmentar les conversions i millorar la relació amb els teus clients. Si el teu potencial client ha arribat a la teva pàgina de contacte, és perquè li interessa el que ofereixes. És aquí, és on has de recordar-li que tu pots ajudar-lo i que tu tens el que necessita.

Abans de començar amb l’estructura tingues en compte quatre apartats per captar l’atenció del teu client:

  • Un disseny atractiu i sense distraccions.
  • Un text o copywriting pensat en el teu client.
  • Informació sobre com contactaràs amb ell.
  • Proves socials

Un disseny atractiu, senzill i sense distraccions, pot fer que la teva pàgina de contacte sigui més efectiva

Crear un disseny net, eliminant tots els elements innecessaris. Assegura’t que es vegi i funcioni bé en tots els dispositius. I no et quedis solament amb un formulari i un text genèric.

Si la teva web està enfocada en la teva marca personal, posa una foto teva. Si la web té a veure amb una empresa, afegeix una foto de grup. Amb això crearàs un vincle amb el teu lector i li donarà confiança.

Posa únicament una trucada a l’acció i centra-la. Potser t’interessa més que et cridin al telèfon en comptes d’enviar-te un correu electrònic. Si afegeixes un formulari posa sol el necessari. Tingues present que com més informació li demanis, menys conversió tindrà.

Young businesswoman working

Un text pensat en el teu client potencial

El text ha de connectar amb el teu client. Utilitza-ho per reforçar el teu missatge de venda, els beneficis que obtindrà i anima-li al fet que t’escrigui. Fer-li una pregunta ajudarà a recordar perquè està aquí i ajuda a capar la seva atenció. Procura que el text no sigui molt llarg, senzill i directe.

Límits i condicions

Informa quins seran els propers passos i què pot esperar una vegada t’ha contactat. Quant de temps trigues en contestar, com ho faràs…, això ajudarà a decidir-se a escriure. Programa una resposta automàtica i personalitzada per indicar que has rebut la seva petició i que de seguida et posaràs en contacte amb ell.

També pots usar aquesta pàgina per limitar i fitar al teu client ideal. Descriu per qui treballes i que treball realitzes i per qui no. Això et permetrà crear un primer filtre per seleccionar als teus clients.

Proves socials

Demana als teus clients una petita ressenya, els testimoniatges, emblemes de seguretat o els anys que tens d’experiència, afegeixen credibilitat i donen confiança.

I ara t’animo al fet que revisis la teva pàgina de contacte, està ben o creïs que podria millorar? Si t’ha semblat interessant aquest article i vols deixar algun comentari estaré encantat de saber la teva opinió.

Si creus que t'ha sigut útil aquest artícle puntual?

0 / 5 0

Deixa una resposta

tempus dolor. Donec Curabitur facilisis dictum id ut libero quis, nunc accumsan