Omet al contingut

Com fer la pàgina de contacte de la teva web

Publicat el

28 març 2020

Molts professionals creuen que un formulari és suficient per a la seva pàgina de contacte i cometen un greu error. És necessari que guiïs al teu possible client a fer el pas de posar-se en contacte amb tu. La pàgina de contacte és fonamental per augmentar les conversions i millorar la relació amb els teus clients.

Si el teu client potencial ha arribat a la teva pàgina de contacte, és perquè l’interessa el que ofereixes. És aquí, és on has de recordar-li que tu pots ajudar-lo i que tu tens el que ell necessita.

Abans de començar amb l’estructura tingues en compte quatre apartats per captar l’atenció del teu client:

  • Un disseny atractiu i sense distraccions.
  • Un text o copywriting pensat en el teu client.
  • Informació sobre com contactaràs amb ell.
  • Proves socials

Un disseny atractiu, senzill i sense distraccions, pot fer que la teva pàgina de contacte sigui més efectiva.

Crea un disseny net, eliminant tots els elements innecessaris. Assegura’t que es vegi i funcioni bé en tots els dispositius. I no et quedis solament amb un formulari i un text genèric.

Si la web està enfocada en la teva marca personal, posa una foto personal. Si la web té a veure amb una empresa, afegeix una foto de grup. Amb això crearàs un vincle amb el teu lector i donarà confiança.

Posa només una trucada a l’acció i centra-la. Potser t’interessa més que et cridin al telèfon en comptes d’enviar-te un correu electrònic. Si afegeixes un formulari posa només els camps necessaris. Tingues present que com més informació li demanis, menys conversió tindrà.

Com fer la pàgina de contacte de la teva web

Un text pensat en el teu client potencial

El text ha de connectar amb el teu client. Utilitza-ho per reforçar el teu missatge de venda, els beneficis que obtindrà i animal a què t’escrigui. Fer-li una pregunta ajudarà a recordar perquè està aquí i ajudarà a capar la seva atenció. Procura que el text no sigui molt llarg, fes-lo senzill i directe.

Límits i condicions

Informa quins seran els propers passos i què pot esperar una vegada t’ha contactat. Quant de temps trigues en contestar, com ho faràs…, això ajudarà a decidir-se a escriure. Programa una resposta automàtica i personalitzada per indicar que has rebut la seva petició i que de seguida et posaràs en contacte amb ell.

També pots utilitzar aquesta pàgina per filtrar al teu client ideal, descriu per qui treballes i quins treballs realitzes, això et permetrà crear un primer filtre per seleccionar els teus clients.

Proves socials

Demana als teus clients una petita ressenya, els testimoniatges, emblemes de seguretat o els anys que tens d’experiència, afegeixen credibilitat i donen confiança.

I ara t’animo que revisis la teva pàgina de contacte, està bé o creus que podria millorar?